Железнице Србије ад

Завод за здравствену заштиту радника „Железница Србије“ обележио славу Свети Врачи

 

Завод за здравствену заштиту радника „Железница Србије“ обележио је данас, 14. новембра, крсну славу Свети Козма и Дамјан, у народу познатију као Свети Врачи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Домаћин славе био је директор прим. др Владо Батножић, а међу бројним гостима били су министар рада, запошљавања, борачких и социјалних питања Зоран Ђорђевић, генерални директор „Железница Србије“ ад Мирослав Стојчић, директори железничких компанија, представници ресорног министарства, општине Савски Венац, као и бројни здравствени радници.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Честитајући славу запосленима у Заводу, генерални директор „ Железница Србије“ ад Мирослав Стојчић нагласио је да Завод за здравствену заштиту радника дуги низ година ради за опште добро железничара, као и других пацијената на читавој територији Србије. Он је истакао, да су запослени у Заводу својим стручним знањем и љубазношћу увек на услузи пацијентима. Захваљујући таквом професионалном раду, ова установа пружа квалиатетну здравствену услугу.

Црквени обред сечења славског колача са молитвама за здравље запослених и оних који се лече у овој здравственој установи обављен је у просторијама Завода у Савској 23, уз пригодан уметнички програм и учешће хора „Краљица Марија“.

Информативни лист „Пруга“