Железнице Србије ад

„Романтика“ почиње летњу сезону 28. априла. До Сремских Карловаца сваке последње суботе у месецу

 

Музејско-туристички воз „Романтика“ и ове године почиње сезону саобраћаја вожњом од Београда до Сремских Карловаца, а прва вожња заказана је 28. априла. Током летње сезоне, сваке последње суботе у месецу, воз ће саобраћати само до Карловаца, саопштила је железничка компанија за превоз путника „Србија Воз“.

„Романтика“ из Београда полази у 9.30 сати, а у Сремске Карловце стиже око 11.40 сати. Повратак из Сремских Карловаца је предвиђен у 18.45 сати, а долазак у главну Београдску железничку станицу у 21.02 сата.

Цене повратних карата за вожњу до Сремских Карловаца остале су непромењене. За одрасле карте износе 308 динара у трећем разреду, 370 у другом и 444 динара у првом разреду. За најмлађе и најстарије суграђане повратне карте у 2. и 3. разреду коштају 222 динара.

У рестаурираним вагонима првог, другог и трећег разреда, путници ће осетити дух путовања тридесетих година прошлог века. Током вожње, путници се у вагон-ресторану могу освежити безалкохолним пићима и кафом, а за љубитеље бициклизма обезбеђен је и вагон за превоз бицикала.

Информативни лист „Пруга“