Железнице Србије ад

Расписан дечји ликовни конкурс „Железница очима деце“

 

„Железнице Србије“а.д. и Железнички музеј расписали су ликовни конкурс „Железница очима деце 2018“, који се традиционално одржава 35. пут заредом. Дечје ликовне радове требало би доставити Железничком музеју најкасније до 16. новембра 2018. године. Жири конкурса одабраће најбоље радове и наградити их. Награђени и најуспешнији ликовни радови овогодишњег конкурса биће изложени у Галерији Железничког музеја на изложби, која ће бити отворена од 14. децембра.

Према пропозицијама, на конкурсу могу учествовати деца предшколског и школског узраста до 14 година. Школе и предшколске установе, могу доставити највише 10 најбољих радова урађених на папиру до величине блока број 5. На полеђини сваког дечјег рада потребно је написати, име и презиме аутора, разред и одељење, или годину рођења за предшколску децу, назив школе или предшколске установе, место, адресу, телефон и е-маил, као и име и презиме ликовног педагога.

Подсећамо, да је 34. ликовни конкурс окупио до сада највећи број учесника и радова. Приспело је 5118 радова из 386 основних школа и радионица, 135 предшколских установа, вртића и забавишта. На прошлогодишњем ликовном конкурсу, такође, су учествовала и деца из 6 специјалних основних школа са својим радовима.

Више о Конкурсу можете погледати на https://www.zeleznicesrbije.comzeleznica-ocima-dece/

Информативни лист „Пруга“