Железнице Србије ад

Радови на поправци барске пруге, након одрона између Ражане и Косјерића, трајаће најмање месец дана од тренутка када започну, измењена организација саобраћаја путничких возова

Радови на поправци барске пруге, на деоници између Ражане и Косјерића, трајаће најмање месец дана од тренутка када буду започели – речено је Медија центру „Железница Србије“ у „Инфраструктури железница Србије“.

Железнички саобраћај на делу барске пруге између Ражане и Косјерића у прекиду је од четвртка, 17. марта у 8.15 сати, због одрона и појаве клизишта на прузи.

Због тога је на барској прузи привремено измењена организација саобраћаја возова за превоз путника.

Од данас, 18. марта, организација саобраћаја возова за превоз путника одвијаће се тако што ће дневни међународни возови на релацији Београд (9.10 сати) – Бар и Бар (9.00 сати) – Београд саобраћати на целом превозном путу, док ће на релацији Ражана-Косјерић-Ражана путници ових возова бити превезени аутобуским превозом.

Међународни ноћни возови на релацији Београд (20.10 сати) – Бар и Бар (19.00 сати)-Београд од вечерас (18. март), неће саобраћати.

Даљински возови из Београда у 12.45 сати за Ужице, и из Ужица у 17.57 сати за Београд, саобраћаће до и од Ражане, а изостајаће на релацији Ражана-Ужице-Ражана, и за ове возове неће бити организован аутобуски превоз.

Локални путнички возови из Београда у 02.50 сати и у 14.54 сати за Пријепоље теретну као и у 10.30 сати за Врбницу саобраћаће до Ражане и од Косјерића до Пријепоља теретне и Врбнице, док ће на релацији Ражана –Косјерић бити организован аутобуски превоз.

Путнички возови из Пријепоља Теретне у 3.30 сати и 11.15 сати, као и из Врбнице у 6.55 сати за Београд саобраћаће до Косјерића и од Ражане до Београда. На релацији Косјерић – Ражана за путнике ових возова биће организован аутобуски превоз.

Локални путнички возови из Ужица у 2.35 сати за Београд и из Београда у 19.05 сати за Ужице од већерас, 18. марта неће саобраћати.

Уколико буде додатних измена у организацији саобраћаја возова за превоз путника, јавност ће бити благовремено обавештена.

Информативни лист „Пруга“