Железнице Србије ад

Привремена измена саобраћаја међународног воза „Балкан“ на релацији Београд-Софија до 28. фебруара

Организација саобраћаја међународног воза „Балкан“, на релацији Београд – Софија, до 28. фебруара биће привремено измењена. У овом периоду воз неће саобраћати на релацији Ниш-Димитровград, па ће се превоз путника обављати уз преседања у Нишу и Димитровграду – саопштило је Друштво за железнички превоз путника „Србија Воз“.

Воз ће из Београда полазити по реду вожње у 09.25 сати и саобраћаће до Ниша. На релацији Ниш –Димитровград воз ће изостајати из саобраћаја, а из Димитровграда, путници могу наставити даље путовање за Софију у 17.18 сати.

У повратку из Софије у 9.40 сати, воз ће се заустављати у Димитровграду и изостајаће на релацији Димитровград-Ниш. Полазак овог међународног воза из Ниша за Београд је у 14.08 сати.

Путници који крећу из Београда за Софију и из Софије за Београд, могу путовати са преседањима у станицама Ниш и Димитровград.

Полазак из Београда за Ниш је у 06.20 сати, а из Ниша за Димитровград у 11.15 сати. Из Димитровграда за Софију даље ће путници настављати редовним возом који креће у 17.18 сати. За путнике који путују из Софије за Београд. преседање је у Димитровграду, одакле имају полазак за Ниш у 11.23 сати, а из Ниша за Београд у 16:57 часова.

Информативни лист „Пруга“