Железнице Србије ад

Привремена измена саобраћаја међународних возова на барској прузи од 9. септембра

 

Због радова на прузи Београд – Врбница, од 9. септембра до 14. новембра 2017. године, привремено ће бити измењена организација саобраћаја међународних возова на релацији Београд – Бар – Београд , саопштено је у железничкој компанији за превоз путника „Србија Воз“.

Међународни воз који из Београда полази у 9.10 сати, саобраћаће до Вреоца и од Ваљева до Бара. На релецији Вреоци – Ваљево путници ће бити превезени аутобуским превозом.

Јутарњи воз из Бара у 7.10 сати, саобраћаће до Ваљева, као и од Вреоца до Београда, док ће од Ваљева до Вреоца путници бити, такође, превезени аутобусима.

Ноћним возовима на релацији Београд- Бар-Београд биће промењено време поласка и превозни пут. Воз који из Београда полази у 21.10 сати, полазиће у 20.17 сати, док ће међународни воз из Бара уместо у 19. 00 сати, полазити у 16:50 сати. Ови возови саобраћаће помоћним превозним путем преко Краљева и Лапова.

„Панонија“ завршава сезону саобраћаја

Међународни воз „Панонија“, на релацији Суботица – Бар – Суботица, завршава летњу сезону саобраћаја последнјим поласцима 5. септембра из Бара за Суботицу и 6. септембра из Суботице за Бар.

Информативни лист „Пруга“