Железнице Србије ад

Привремена измена организације путничког саобраћаја на барској прузи због клизишта између Ражане и Косјерића

Железнички саобраћај на делу барске пруге између Ражане и Косјерића у прекиду је од јутрос (четвртак, 17. март) у 8.15 сати, због појаве клизишта на прузи.

Услед прекида саобраћаја на овом делу барске пруге привремено је измењена организација саобраћаја возова за превоз путника. Међународни возови из Београда у 20.10 сати за Бар и из Бара у 19.00 сати за Београд данас ће саобраћати помоћним превозним путем Лапово- Краљево-Лапово.

Дневни воз из Бара у 9.00 сати собраћаће до Косјерића, и од Ражане до Београда, док ће на релацији Косјерић-Ражана путници бити превезени аутобуским превозом.

Воз из Београда у 12.45 сати за Ужице саобраћаће само до Ражане, а изосаће на релацији Ражана-Ужице, и за овај воз неће бити органозован аутобуски превоз.

Путнички воз из Ужица у 17.57 сати за Београд, ће уместо из Ужица ,полазити из станице Ражана у 19.01 сати за Београд, а изостајаће на релацији Ужице –Ражана.

Локални возови из Београда у 10.30 сати за Врбницу и 14.54 сати за Пријепоље теретну саобраћаће до Ражане и од Косјерића до Врбнице , односно Пријепоља теретне, док ће воз из Пријепоља теретне у 11.15 сати за Београд саобраћати до Косјерића и од Ражане до Београда . За путнике ових возова на релацији Ражана-Косјерић-Ражана биће обезбеђен аутобуски превоз.

Воз из Врбнице у 6.55 сати за Београд саобраћаће само до Косјерића, а изостајаће на релацији Косјерић –Београд.

Возови који полазе из Беогарада у 16.55 сати за Пожегу и Краљево, као и у 19.05 сати за Ужице данас неће саобраћати.

Од петка, 18. марта, до успостављања редовног саобраћаја на барској прузи ,организација саобраћаја возова за превоз путника одвијаће се тако што ће дневни међународни возови на релацији Београд(9.10 сати)-Бар и Бар(9.00 сати)-Београд саоабраћати на целом превозном путу, док ће на релацији Ражана-Косјерић-Ражана путници бити превезени аутобуским превозом.

Међународни ноћни возови на релацији Београд-Бар и Бар-Београд од петка увеће, (18. март), неће саобраћати.

Даљински возови из Београда у 12.45 сати за Ужице, и из Ужица у 17.57 сати за Београд, саобраћаће до и од Ражане, а изостајаће на релацији Ражана-Ужице-Ражана, и за ове возове неће бити организован аутобуски превоз.

Локални путнички возови из Београда у 02.50 сати и у 14.54 сати за Пријепоље теретну као и у 10.30 сати за Врбницу саобраћаће до Ражане и од Косјерића до Пријепоља теретне и Врбнице, док ће на релацији Ражана –Косјерић бити организован аутобуски превоз.

Путнички возови из Пријепоља Теретне у 3.30 сати и 11.15 сати, као и из Врбнице у 6.55 сати за Београд саобраћаће до Косјерића и од Ражане до Београда, док ће на релацији Косјерић – Ражана за путнике бити организован аутобуски превоз.

Локални путнички воз из Ужица у 2.35 сати за Београд и из Београда у 19.05 сати за Ужице од петка, 18. марта, неће саобраћати.

Информативни лист „Пруга“