Железнице Србије ад

Позив за учешће на тридесет седмом ликовном конкурсу „Железница очима деце 2020.“

 

 

„Железнице Србије“ ад и Железнички музеј позивају и ове године све ђаке и предшколце да учествују на 37. традиционалном ликовном конкурсу „Железница очима деце 2020“.

Железница је увек била симбол људских веза, сарадње и пријатељства и као таква неисцрпна је инспирација уметничког ликовног стваралаштва. Основни циљ конкурса је да се сачува бар део дечјих мисли везаних за доживљај пруге, возова и људи на железници.

И ове године, у нешто измењеним условима због епидемиолошке ситуације изазване вирусом корона, жеља је да се очува континуитет и вишедеценијска традиција организовања овог јединственог железничког ликовног конкурса.

Право учешћа на ликовном конкурсу имају деца узраста до 14 година, а рок за приспеће радова је 4. децембар 2020. године.

Све додатне информације, као и пропозиције конкурса, можете погледати на линку-  www.zeleznicesrbije.com/zeleznica-ocima-dece/

Видео прилог ТВ Студио Б,  емисија Вести у 21:00 – Биљана Гордић, директорка Медија центра „Железнице Србије“ ад о ликовном конкурсу „Железница очима деце 2020“

Информативни лист „Пруга“