Железнице Србије ад

Позив за достављање радова на 39. ликовни конкурс „Железница очима деце 2022.“

 

 

„Железнице Србије“ ад и Железнички музеј као музеј у саставу и ове године позивају све предшколце и основце узраста до 14 година да своја креативна ликовна остварења на тему воза доставе на конкурс „Железница очима деце 2022“.

Железнички музеј већ тридесет девет година организује ликовни конкурс с циљем да представи и сачува најфинија дечја осећања и доживљаје у вези с возом, пругом, путовањима и људима на железници.

Жеља нам је да и ове године очувамо континуитет и вишедеценијску традицију организовања овог јединственог железничког ликовног конкурса.

Право учешћа на овогодишњем конкурсу имају деца узраста до 14 година, а рок за приспеће радова је 15. новембар 2022. године. Радови се достављају на: «Железнице Србије» ад – Железнички музеј, За конкурс, 11000 Београд, Немањина 6, а све додатне информације, као и пропозиције Конкурса, можете погледати на веб-презентацији Друштва: https://www.zeleznicesrbije.comzeleznica-ocima-dece/.

Награђени и одабрани радови овогодишњег конкурса биће изложени у Галерији Железничког музеја од 15. децембра 2022. године до 20. јануара 2023. године, као и на веб-презентацији Друштва.

Информативни лист „Пруга“