Железнице Србије ад

Позив на 34. ликовни конкурс „Железница очима деце“

 

“Железнице Србије” ад и Железнички музеј у Београду, организатори традиционалног ликовног конкурса „Железница очима деце“ , упутили су позив основним школама, ликовним радионицама, предшколским установама, вртићима и забавиштима да учествују на овогодишњем, 34. дечјем ликовном конкурсу.

На Конкурсу учествују деца узраста до 14 година, а школе и предшколске установе могу да пошаљу до 10 најбољих радова.

Радови требају да буду урађени на папиру до величине блока број 5. На полеђини сваког рада је обавезно написати име и презиме аутора, разред и одељење (годину рођења за предшколску децу), назив школе, место, адресу, телефон, е-маил школе, као и име и презиме ликовног педагога.

 Дечје радове требало би доставити најкасније до 20. новембра 2017. године на адресу: Железнички музеј, Немањина бр 6, 11 000 Београд.

Жири 34. ликовног конкурса наградиће најбоље учснике, а награђени и најуспешнији радови биће изложени у Галерији Железничког музеја у Београду, од 15. децембра 2017. године.

Све Информације заинтересовани могу добити у Железничком музеју у Београду, Немањина 6, на телефон: 011/3610-334, на нашој веб страни: www.zeleznicesrbije.com/zeleznica-ocima-dece/, и е-маил адреси: aleksandar.pficer@srbrail.rs

Информативни лист „Пруга“