Железнице Србије ад

Од данас, 22. августа, међународни возови поново редовно саобраћају до Црне Горе

Редован међународни железнички саобраћај барском пругом поново је успостављен данас у 13.05 сати. Први воз који је из Београда за Бар прошао деоницом између станица Пријепоље теретна и Лучице, је јутарњи воз у 9.10 сати , саопштено је у друштву “Србија Воз”. Подсећамо да је од 7. августа, на овој деоници саобраћај био у прекиду, због одрона у тунелу „Петровац“ код Велике Жупе.

Унутрашњи саобраћај и даље ће се одвијати по измењеној организацији саобраћаја, односно поједини возови саобраћаће скраћеном трасом. Тако ће путнички воз који полази из Београда за Врбницу у 10:30 саобраћати само до Пријепоља теретне, а воз из Врбнице за Београд у 06:55, полазиће из станице Пријепоље теретна у 07:40 за Београд, а изостајаће на релацији Врбница – Пријепоље теретна.

Локални путнички воз из Ужица за Врбницу у 02:36, саобраћаће само до станице Пријепоље теретна. Воз који је саобраћао из Врбнице за Ужице у 19.05 сати, полазиће из станице Пријепоље теретна у 19:49 часова, а изостајаће од Врбнице до Пријепоља теретне.

Информативни лист „Пруга“