Железнице Србије ад

Од 8. до 13. августа привремене измене путничког саобраћаја на нишкој прузи

Организација путничког саобраћаја на нишкој прузи биће измењена у периоду од 8. до 13. августа 2018. године, због реконструкције путног прелаза и скретнице у станици Ресник.

У међународном путничком железничком саобраћају возови који саобраћају између Топчидера и Солуна, односно Софије, у периоду од 8. до 13. августа саобраћаће уместо преко Младеновца пругом преко Мале Крсне, односно деоницом Велика Плана – Мала Крсна – Раковица.

У унутрашњем путничком железничком саобраћају, у периоду од 8. до 13. августа, возови који саобраћају из Београд Центра за Ниш, саобраћа ће по реду вожње из железничке станице Младеновац за Ниш, а изостајати на релацији Београд Центар – Младеновац.

У овом периоду возови који би по реду вожње требало да саобраћају из Ниша до Београд Центра, вожњу ће завршавати у Младеновцу, док ће изостати на релацији од Младеновца до Београд Центра.

Воз који би по реду вожње требало да саобраћају из Ниша за Београд Центра у 15.35 сати саобраћа ће само до Лапова, док ће воз који би из Београд Центра са поласком у 17.20 сати требало да саобраћа до Ниша, полазити по реду вожње из железничке станице Лапово.

Воз који из Београд Центра полази за Сталаћ, кретаће по реду вожње из железничке станице Младеновац, а изостати на релацији Београд Центар – Младеновац, док ће воз који би по реду вожње требало да из Сталаћа саобраћа до Београд Центра, вожњу ће у наведеном периоду завршавати у Младеновцу.

Информативни лист „Пруга“