Железнице Србије ад

Од 3.јуна креће међународни сезонски воз „Панонија“ између Суботице и Бара

-Од петка, 3. јуна, почиње да саобраћа међународни сезонски воз „Панонија“, између Суботице и Бара – сазнаје Медија центар “Железница Србије”ад у Акционарском друштву за железнички превоз путника “Србија Воз”.

Воз ће свакодневно до 4. септембра, односно током летње туристичке сезоне, полазити из Суботице у 18.30 сати и преко Новог Сада (21.32 сати) и Новог Београда (22.51 сати) по реду вожње стизати у Бар ујутру у 10.49 сати.

У повратку из Бара, почев од суботе, 4. јуна до 5. септембра “Панонија” ће свакодевно полазити у 17.00 сати, са доласком у Нови Сад ујутру у 6.02 сати, а у Суботицу у 9.09 сати.

Возна карта у другом разреду воза са резервацијом седишта, од Суботице до Бара износи 30 евра, а на релацији Нови Сад – Бар 26,80 евра.

Цене лежаја и постеља на релацијама од Суботице, Новог Сада и Београда до Бара су непромењене и износе: у кушет колима 6 или 9 евра (6 или 4 лежаја у кабини), цена постеље у турист кабини (кабина са три лежаја) је 15 евра, у дубл кабини (два лежаја) 20 евра, а у сингл кабини (један лежај) 45 евра.

Све цене изражене су у еврима, али је плаћање у динарској противвредности.

Информативни лист „Пруга“