Железнице Србије ад

У новогодишњој ноћи министар Горан Весић oбишао железничаре у станици Београд Центар

 

 

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић током новогодишње ноћи обишао је железничку станицу “Београд – Центар“ и пријатно изненадио железничаре, који су обављали своје редовне радне задатке.

 

У станици га је дочекао и поднео рапорт отправник возова „Инфраструктуре железница Србије“ Милош Аврамовић. Министар Весић се приликом обиласка станице сусрео и са дежурним благајницама „Србија Воза“, као и са припадницима МУП-а који су, такође, дежурали у новогодишњој ноћи.

Обилазак главне београдске железничке станице министар је завршио у Телекоманди „Инфраструктуре железница Србије“, у којој се прати и контролише саобраћај возова на првој српској брзој прузи Београд – Нови Сад.

Министар Весић је свима који раде у транспортним предузећима, комуналном систему у Србији, а који не знају за празнике, пожелео срећну Нову годину и захвалио им се што вредно раде свих 365 дана у години.

“Зато сам вечерас желео да будем са њима, да им кажем хвала за њихов велики труд и рад. Желим да знају да имају подршку, моју као ресорног министра, и целе владе и да желимо да учинимо све на побољшању услова рада. Одлуком владе имаће и веће плате. Желим дa заједно учинимо Србију бољом”, рекао је министар Весић.

“Наставићемо да радимо на изградњи пруга, на куповини нових возова, а све како би било боље људима који раде на железници, али и онима који је користе”, нагласио је министар Весић током обиласка станице Београд Центар.

Фотографије преузете са сајта МГСИ

Информативни лист „Пруга“