Железнице Србије ад

Михајловићева: Залажем се за то да јефтине станове могу да купе и лекари, професори, радници на железници

 

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, присуствовала је данас полагању камена темељца за изградњу станова за припаднике служби безбедности у Београду. Полагању камена темељца су, уз председницу Владе Ану Брнабић, присуствовали и потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, министри Александар Вулин и Зоран Ђорђевић, градоначелник Београда Зоран Радојичић и директор Безбедносно-информативне агенције Братислав Гашић.

 

 

 

 

 

 

 

“Имајући у виду важност овог пројекта, залажем се и за то да се он прошири и на друге професије и да овакве станове могу да купе и лекари, медицинске сестре, професори и радници у железничким предузећима”, рекла је Михајловићева.

Она је истакла да се ради о првих 250, од укупно хиљаду планираних станова у Београду, те подсетила да је широм Србије започела изградња готово две хиљаде станова.

Потпредседница Владе рекла је и да овај пројекат значи напредак Србије и грађевинарства, али указује и на стабилне јавне финансије и тумски рад и јединство председника Александра Вучића и Владе.

Информативни лист „Пруга“