Железнице Србије ад

Михајловићева: Из нашег ресора 60 возила на располагању здравственом систему

 

 

На позив потпредседнице Владе Србије и министарке грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре проф. др Зоране Михајловић предузећа из сектора овог министарства уступила су 60 путничких и комби возила здравственом систему Србије.

„Све компаније у оквиру нашег министарства показале су одговорност и одмах одговориле на позив да помогну здраственом систему наше земље како би се што боље одбранили од ширења корона вируса“, каже Михајловићева која се захвалила свим фирмама.

Заједно са возилима ангажован је и већи број возача из ових државних предузећа који ће бити укључени у превоз свега што је потребно здравственом систему у борби протв ширења вируса Ковид19.

Возила су на позив потпредседнице Михајловић уступили Ер Србија, Сматса, Србија Kарго, Републички геодетски завод, Аеродроми Србије, Путеви Србије, Грађевинска дирекција Србије, Србија воз, Саобраћајни институт ЦИП, Директорат цивилног ваздухоплоства, Инфраструктура железнице Србије, Дирекција за железнице, Дирекција за водне путеве, Управа за утврђивање способности бродова за пловидбу, Агенција за луке и Kоридори Србије.

Информативни лист „Пруга“