Железнице Србије ад

Бесплатно прегледано више од 140 пацијената у Заводу за здравствену заштиту железничара током акције организоване 1. априла

Завод за здравствену заштиту радника „Железнице Србије” у Београду организовао је у суботу 1. априла бесплатне ултразвучне прегледе штитне жлезде, колор доплер крвних судова врата, офтамолошке прегледе. као и саветовање са психологом. У просторијама Завода у Савској 23, од 8.00 до 14.00 часова. бесплатно је прегледано више од 140 грађана. Ова акција организована је у сарадњи са градском општином Савски венац.

-Пацијенти су брзо, комфорно, без чекања и упута обавити прегледе и презадовољни су акцијом коју смо организовали, рекао је прим.др Љубомор Игњатовић, начелник ОРЛ одељења Завода у Београду. Он је нагласио, да је циљ ове акције, али и свих досадашњих које је Завод организовао, да се скрене пажња на значај редовних прегледа и подигне свест о превенцији и очувању здравља нације.

Ово је трећа овогодишња акција бесплатних прегледа у Заводу. Подсећамо да је прва организована у јануару поводом “Дана без дуванског дима“, а дуга 23.марта када је подржана акција “Месец борбе против рака”.

Завод ће и у наредном периоду организовати бесплатне прегледе и подржавати националне и међународне акције у заштити здравља пацијената.

Информативни лист „Пруга“