Железнице Србије ад

Завод за здравствену заштиту железничара угостио чланове КУД-а „Младост“ из општине Штрпце

Завод за здравствену заштиту радника Железница Србије и Канцеларија за Косово и Метохију Владе Републике Србије угостили су данас, у суботу, 26. марта, у Београду педесетак дечака и девојчица, чланове Културно-уметничког друштва „Младост“ из Готовуше, места које се налази у општини Штрпце, у јужном делу Косова и Метохије.

Директор Завода за здравствену заштиту железничара др Владо Батножић и заменик директора Концеларије за Косово и

Метохију Владе Републике Србије др Жељко Јовић поздравили су данас малишане који живе у јужној српској енклави на Космету и уручили им пригодне поклоне.
 

 
Запослени у Заводу младима из општине Штрпце и представницима Канцеларије за Косово и Метохију показали су ову установу и упознали их са њеним радом.
 
Чланови Културно-уметничког друштва „Младост“ из Готовуше бораве у четвородневној посети главном граду, као гости Железничког културно-уметничког друштва „Бранко Цветковић“ из Београда.
 

 
Ова два културно-уметничка друштва одржаће у недељу, 27. марта и заједнички концерт у Београду. Реч је о узвратној посети младих из општине Штрпце КУД-у „Бранко Цветковић“, које је пре две године прво одржало концерт у некој од српских енклава јужно од Грачанице.

Завод за здравствену заштиту радника Железница Србије својим активностима подржао је четвородневну посету Београду младих из општине Штрпце.

Информативни лист „Пруга“