Железнице Србије ад

Током лета до Ниша и Јагодине по повољнијим ценама

 

 

Захваљујући компанији „Србија Воз“, од 1. јула до 31. августа путници ће бити у могућности да се по повољнијим ценама возе из Београда и Ниша до Јагодине.

У оквиру летње кампање јединог српског железничког путничког оператера важи понуда Аква карте на релацијама Београд Центар – Јагодина – Београд Центар и Ниш–Јагодина– Ниш у поменутом периоду.

Промотивна цена повратне возне карте износи  700 динара за одрасле, 350 за ђаке, студенте и пензионере, док се деца до 7 година превозе бесплатно. Ове цене карата важе искључиво за воз који из Београд Центра за Јагодину полази у 7.25 часова, из Јагодине за Београд Центар у 18.09 часова, као и за воз који из Ниша за Јагодину полази у 7.30 часова и из Јагодине за Ниш у 18.29 часова.

У оквиру ове летње акције „Србија Воза“ од 26. до 31. јула 2021. године путници од 26 до 60 година ће моћи да купе легитимацију СРБ Плус по промотивној цени у износу од 400 динара. Редовна цена ове легитимације је 800 динара.

„Србија Воз“ припремио је још једну погодност и то током трајања Интернационалног Нишвил џез фестивала, од  12. до 15. августа. Ко се зажелео добре музике, а планира да на најпосећенији џез фестивал југоисточне Европе путује из Београд Центра возом, моћи ће да купи за 30 одсто јефтинију повратну возну карту другог разреда.

Информативни лист „Пруга“