Железнице Србије ад

eng-flagSR eng-flagEN

Током лета до Ниша и Јагодине по повољнијим ценама

 

 

Захваљујући компанији „Србија Воз“, од 1. јула до 31. августа путници ће бити у могућности да се по повољнијим ценама возе из Београда и Ниша до Јагодине.

У оквиру летње кампање јединог српског железничког путничког оператера важи понуда Аква карте на релацијама Београд Центар – Јагодина – Београд Центар и Ниш–Јагодина– Ниш у поменутом периоду.

Промотивна цена повратне возне карте износи  700 динара за одрасле, 350 за ђаке, студенте и пензионере, док се деца до 7 година превозе бесплатно. Ове цене карата важе искључиво за воз који из Београд Центра за Јагодину полази у 7.25 часова, из Јагодине за Београд Центар у 18.09 часова, као и за воз који из Ниша за Јагодину полази у 7.30 часова и из Јагодине за Ниш у 18.29 часова.

У оквиру ове летње акције „Србија Воза“ од 26. до 31. јула 2021. године путници од 26 до 60 година ће моћи да купе легитимацију СРБ Плус по промотивној цени у износу од 400 динара. Редовна цена ове легитимације је 800 динара.

„Србија Воз“ припремио је још једну погодност и то током трајања Интернационалног Нишвил џез фестивала, од  12. до 15. августа. Ко се зажелео добре музике, а планира да на најпосећенији џез фестивал југоисточне Европе путује из Београд Центра возом, моћи ће да купи за 30 одсто јефтинију повратну возну карту другог разреда.

Информативни лист „Пруга“

Часопис „Железнице“