Железнице Србије ад

„Железнице Србије“ обележевају Недељу превенције повреда у саобраћају

 

Медија центар “Железница Србије” ад организује акцију о безбедности у саобраћају у петак, 27. априла 2018, у 11 сати, на путном прелазу код Сајма (код Home marketa). Ову акцију “Железнице Србије” ад организују у сарадњи са Градском општином “Савски венац“ и Заводом за заштиту здравља радника “Железнице Србије”, а поводом обележавања НЕДЕЉЕ ПРЕВЕНЦИЈЕ ПОВРЕДА У САОБРАЋАЈУ.

О безбедности у саобраћају на територији Савског венца, која има најгушћи саобраћај, говориће заменик председнице општине Савски венац Зоран Коцић. Професорка Сандра Касалица, са Високе железничке школе струковних студија, као и представници Железнице говориће о безбедности у железничком саобраћају.

Повод за организовање овакве кампање јесте што све већи број људи гине у саобраћајним несрећама, које се дешавају због неодговорног понашања свих учесника у саобраћају. Пракса у свету, али и код нас, показала је да оваквим акцијама, едукативним и друштвено-одговорним кампањама, можемо подићи свест људи о безбедном понашању у саобраћају и могућим последицама у случају непоштовања саобраћајних прописа.

Информативни лист „Пруга“