ŽELEZNICE SRBIJE
29.april - Početak letnje sezone saobraćaja muzejsko-turističkog voza "Romantika"
Utorak, 25. april 2017.

Muzejsko-turistički voz "Romantika" počinje letnju sezonu saobraćaja 29. aprila vožnjom na relaciji Beograd – Sremski Karlovci – Beograd - saopštila je železnička kompanija za prevoz putnika "Srbija Voz". Polazak voza iz Beograda je u 9.36 sati, a iz Sremskih Karlovaca u 18.03 sati.

Cene povratnih karata za vožnju do Sremskih Karlovaca za odrasle iznose: 308 dinara u III razredu, 370 u II razredu, dok za I razred treba izdvojiti 444 dinara. Za decu

Data/Images/romantika__most_1_2_no1_s.jpg
i penzionere povratne karte u II i III razredu koštaju 222 dinara.

Turistička organizacija opštine Sremski Karlovci, povodom otvaranja prolećne turističke sezone u okviru manifestacije „Prolećni festival vina – Sremski Karlovci 2017“, sve putnike voza „Romantika“ koji putuju u subotu, 29. aprila 2017. godine, nagrađuju besplatnim turističkim obilaskom grada.

U letnjoj turističkoj sezoni, voz "Romantika" saobraćaće samo na relaciji Beograd – Sremski Karlovci – Beograd i to svake prve subote u mesecu, a sledeća vožnja je planirana 3. juna.

"Romantika" će, svojom vožnjom u restauriranim vagonima prvog, drugog i trećeg razreda, vratiti putnike u tridesete godine prošlog veka. U vagon-restoranu putnici se mogu osvežiti kafom i bezalkoholnim pićem, a za ljubitenje biciklizma obezbeđen je i vagon za prevoz bicikala.

Tokom jeseni, muzejsko-turističkim vozom "Romantika" biće organizovane vožnje na tradicionalne manifestacije berbe grožđa.

IZDVAJAMO
NAJAVE DOGAĐAJA
VESTI
RED VOŽNJE
NAJNOVIJA "PRUGA"
LOKACIJA TERETNIH KOLA
MEDIJA CENTAR
ŠARGANSKA OSMICA
TURISTIČKI VOZ "ROMANTIKA"
PLAVI VOZ
 
© Železnice Srbije 2006 | produced by MASSVision, powered by cMASS