ŽELEZNICE SRBIJE
19-23. april - Učešče železničkih kompanija na 43. Međunarodnom sajmu građevinarstva u Beogradu
Utorak, 18. april 2017.

Na 43. Međunarodnom sajmu građevinarstva , koji će se od 19. do 23. aprila 2017. godine održati na Beogradskom sajmu, zajednički će učestvovati pet železničkih kompanija i to: „Železnice Srbije“ ad, „Infrastruktura železnice Srbije“, Saobraćajni institut CIP, Preduzeće za izgradnju železničkog čvora Beograd „Beogradčvor““ i privredno društvo za građenje, remont i održavanje pruga „ZGOP“ Novi Sad.

Zajednički štand železničkog sektora biće površine 60 kvadratnih metara i nalaziće se u Hali IV Beogradskog sajma.

Pet kompanija iz železničkog sektora na jednom od najvećih specijalizovanih sajmova građevinarstva u regionu, predstaviće

Data/Images/seebbe_ufi_200s.jpg

projekte modernizacije infrastrukture koji su realizovani u Srbiji u proteklih par godina, one čija je realizacija u toku, kao i planirane investicione aktivnosti.

To će biti prilika da specijalizovanoj i stručnoj , kao i najširoj  javnosti predstavimo realizaciju infrastrukturnih projekata koji se finansiraju iz ruskog kredita( pančevačka pruga, barska pruga, „ južne“ i „severne“ deonice na Koridoru 10), modernizaciju Koridora 10, izgradnju Prokopa i beogradskog železničkog čvora, Žeželjevog mosta, zatim najznačajnijeg projekta modernizacije pruge Beograd – Budimpešta, kao i niz drugih projekata.

Takođe, biće to prilika da se posetioci ove sajamske manifestacije podsete i na neke od najznačajnijih i najvećih železničkih infrastrukturnih objekata građenih proteklih decenija u Srbiji.

Inicijator i organizator zajedničkog učešća na navedenoj manifestaciji su „Železnice Srbije“ ad, a za koordinaciju i realizaciju sajamske prezentacije zadužen je Medija centar „Železnice Srbije“ ad.

IZDVAJAMO
NAJAVE DOGAĐAJA
VESTI
RED VOŽNJE
NAJNOVIJA "PRUGA"
LOKACIJA TERETNIH KOLA
MEDIJA CENTAR
ŠARGANSKA OSMICA
TURISTIČKI VOZ "ROMANTIKA"
PLAVI VOZ
 
© Železnice Srbije 2006 | produced by MASSVision, powered by cMASS