ŽELEZNICE SRBIJE
Proslavljen jubilej Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika "Železnice Srbije"
Utorak, 25. oktobar 2016.

Povodom obeležavanja jubileja Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika „Železnice Srbije“- 130 godina železničkog zdravstva , 25. oktobra u velikoj sali poslovne zgrade u Nemanjinoj 6, organizovana je Svečana akademija . Tim povodom najuspešnijim zdravstvenim radnicima Zavoda dodeljene su Zahvalnice za dugogodišnji uspešan rad u ovoj zdravstvenoj ustavovi. Osim zaposlenih Zavoda Svečanosti su prisustvovali predsednik Skupštine „Zeleznice Srbije“ ad Zoran Anđelković i generalni direktor Miroslav Stojčić, kao i generalni direktori „Infrastrukture“ Dušan Garibović, „Srbija Voza“ Jugoslav Jović i „ Srbija Karga“ Miroljub Jevtić.

Data/Images/1._direktor_vlado_batnozic_s.jpg Data/Images/2._generalni_direktor_zs_miroslav_stojcic_s.jpg Data/Images/3._dr_goran_podnar_s.jpg

Direktor Zavoda primarijus dr Vlado Batnožić podsetio je da 130 godina zdravstava na železnici ne bi uspelo bez pomoći i podrške njenog osnivača –Železnice Srbije. Zavod je tokom 13 decenija postojanja i rada dao veliki doprinos u oslobodilaćkim ratovima , kao i u mirnodopskom periodu. Zahvaljujući predanom radu zaposlenih Zavod je danas postao značajan dijagnostički zdravstveni centar u Srbiji.

- Značaj, prestiž i kvalitet Zavoda  su glavne odlike ove zdravstvene ustanove po kojima je ona poznata ne samo među železničarima, već i među svim stanovnicima Srbije, istakao je generalni direktor „Železnica Srbije“ ad Miroslav Stojčić čestitajući zaposlenima  ovaj značajni jubilej. On je zaposlenima u Zavodu poručio da traju još  dugo godina zajedno sa železnicom.

Data/Images/4._hol__docek_zvanica_s.jpg Data/Images/5._svecana_akademija_s.jpg Data/Images/6._svecana_akademija_s.jpg

U ime zaposlenih Zavoda, obratio se jedan od nagrađenih dr Goran Podnar zahvalivši se na priznanjima i čestitajući svojim kolegama veliki jubilej. On je naglasio da uspešan rad Zvoda ne bi bio moguć bez angažovanja svih zaposlenih u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Tokom svečane akademije, gosti su imali priliku da pogledaju kratki promotivni film o razvoju Zavoda , a u holu ispred Velike sale postavljena je izložba fotografija koje predstavljaju istoriju železničkog zdravstva u Srbiji.

Svečanost obeležavanja ovog jubileja upotpunio je i hor kulturno -umetničkog drušva „Branko Cvetković“ .

IZDVAJAMO
NAJAVE DOGAĐAJA
VESTI
RED VOŽNJE
NAJNOVIJA "PRUGA"
LOKACIJA TERETNIH KOLA
MEDIJA CENTAR
ŠARGANSKA OSMICA
TURISTIČKI VOZ "ROMANTIKA"
PLAVI VOZ
 
© Železnice Srbije 2006 | produced by MASSVision, powered by cMASS