ŽELEZNICE SRBIJE
Veliko interesovanje pančevačkih osnovaca za akciju "Oprez!Izaberi život!"
Petak, 16. decembar 2011.

"Železnice Srbije" nastavile su kampanju o bezbednosti na putnim prelazima organizovanjem akcije "Oprez! Izaberi život!" 15. decembra u Pančevu. Predavanja o bezbednosti u železničkom saobraćaju, namenjena mlađim osnovcima, održana su u osnovnim školama "Sveti Sava" i "Borisav Petrov-Braca" pred oko 450 mališana, a akciju su podržali i mediji.

Data/Images/1_1_no27.jpg

Data/Images/2_1_no27.jpg

 U okviru predavanja, koja su bila interaktivnog karaktera, Medija centar "Železnica Srbije" prikazao je  i multimedijalnu prezentaciju čiji je cilj da ukaže na opasnosti i upozna đake s pravilnim učestvovanjem u saobraćaju preko putnih (pružnih) prelaza.

Novu sezonu edukativne kampanje o bezbednom prelasku preko putnih prelaza za školsku 2011/12. godinu,  Medija centar "Železnica Srbije" započeo je prezentacijama održanim 10. novembra 2011. godine, u batajničkim osnovnim školama. Nakon prezentacija u Batajnici, kampanja je uspešno nastavljena u oštini Zemun, Čukarica, Palilula i Savski venac.

Od početka kampanje "Oprez! Izaberi život!", u koju su se srpske železnice uključile 22. juna 2010. godine kada se obeležavao međunarodni Dan bezbednosti na putnim prelazima, ovu edukativnu kampanju namenjenu mlađim osnovcima Medija centar "Železnica Srbije" organizovao je do sada u 23 grada u Srbiji, odnosno u 80 osnovnih škola, a interaktivnu, multimedijalnu prezentaciju videlo je više od 13.000 đaka.

IZDVAJAMO
NAJAVE DOGAĐAJA
VESTI
RED VOŽNJE
NAJNOVIJA "PRUGA"
LOKACIJA TERETNIH KOLA
MEDIJA CENTAR
ŠARGANSKA OSMICA
TURISTIČKI VOZ "ROMANTIKA"
PLAVI VOZ
 
© Železnice Srbije 2006 | produced by MASSVision, powered by cMASS