ŽELEZNICE SRBIJE
Kampanja "Oprez! Izaberi život!" o bezbednosti na putnim prelazima održana u osnovnim školama u Železniku
Petak, 25. novembar 2011.

Medija centar "Železnica Srbije" je u četvrtak, 24. novembra, organizovao multimedijalne edukativne prezentacije pod nazivom "Oprez! Izaberi  život!" o bezbednosti na putnim prelazima u dve osnovne škole na teritoriji opštine Čukarica. Predavanja namenjena mlađim osnovcima održana su u naselju Železnik pred više od 400 mališana i to u osnovnim školama "Braća Jerković" i "Vladimir Nazor".

Data/Images/2_1_no24.jpg

Data/Images/1_1_no22.jpg

Novu sezonu edukativne kampanje o bezbednom prelasku preko putnih prelaza za školsku 2011/12. godinu, Medija centar "Železnica Srbije" započeo je prezentacijama održanim 10. novembra 2011. godine, u batajničkim osnovnim školama. Nakon prezentacija u Batajnici, predavanja su uspešno održana među zemunskim osnovcima, a u planu je da se u decembru organizuju prezentacije u opštinama Palilula i Savski venac. Medija centar "Železnica Srbije", kao i do sada, sprovodi kampanju o bezbednosti na putnim prelazima u osnovnim školama koje se nalaze u blizini putnih prelaza.

Od početka kampanje "Oprez! Izaberi život!", u koju su se srpske železnice uključile 22. juna 2010. godine kada se obeležavao međunarodni Dan bezbednosti na putnim prelazima, ovu edukativnu kampanju namenjenu mlađim osnovcima Medija centar "Železnica Srbije" organizovao je do sada u 23 grada u Srbiji, odnosno u 75 osnovnih škola, a interaktivnu, multimedijalnu prezentaciju videlo je preko 12.000 đaka.

IZDVAJAMO
NAJAVE DOGAĐAJA
VESTI
RED VOŽNJE
NAJNOVIJA "PRUGA"
LOKACIJA TERETNIH KOLA
MEDIJA CENTAR
ŠARGANSKA OSMICA
TURISTIČKI VOZ "ROMANTIKA"
PLAVI VOZ
 
© Železnice Srbije 2006 | produced by MASSVision, powered by cMASS