Железнице Србије ад

eng-flagSR eng-flagEN

Завод за здравствену заштиту железничара угостио чланове КУД-а „Младост“ из општине Штрпце

Завод за здравствену заштиту радника Железница Србије и Канцеларија за Косово и Метохију Владе Републике Србије угостили су данас, у суботу, 26. марта, у Београду педесетак дечака и девојчица, чланове Културно-уметничког друштва „Младост“ из Готовуше, места које се налази у општини Штрпце, у јужном делу Косова и Метохије.

Директор Завода за здравствену заштиту железничара др Владо Батножић и заменик директора Концеларије за Косово и

Метохију Владе Републике Србије др Жељко Јовић поздравили су данас малишане који живе у јужној српској енклави на Космету и уручили им пригодне поклоне.
 

 
Запослени у Заводу младима из општине Штрпце и представницима Канцеларије за Косово и Метохију показали су ову установу и упознали их са њеним радом.
 
Чланови Културно-уметничког друштва „Младост“ из Готовуше бораве у четвородневној посети главном граду, као гости Железничког културно-уметничког друштва „Бранко Цветковић“ из Београда.
 

 
Ова два културно-уметничка друштва одржаће у недељу, 27. марта и заједнички концерт у Београду. Реч је о узвратној посети младих из општине Штрпце КУД-у „Бранко Цветковић“, које је пре две године прво одржало концерт у некој од српских енклава јужно од Грачанице.

Завод за здравствену заштиту радника Железница Србије својим активностима подржао је четвородневну посету Београду младих из општине Штрпце.

Информативни лист „Пруга“ нови број

Часопис „Железнице“ нови број